مناسب سازی معابر شمال غرب تهران برای رفت و آمد معلولان
شهرداری تهران اقدام به مناسب سازی معابر شمال غرب تهران برای رفت و آمد معلولان کرده است.
به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) مجید پریسایی، شهردار ناحیه ۵ منطقه ۲ تهران اظهارداشت: شهردای منطقه دو تهران معابر محله طرشت را برای عبور و مرور معلولان و جانبازان مناسب سازی کرده است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح از ابتدای اسفند آغاز شده و تا پایان فروردین ادامه داد افزود: عملیات عمرانی ویژهای جهت تحقق این موضوع و ساماندهی این معبر دردست اقدام قرار دارد که با اجرای این طرح ضمن حذف زوائد فیزیکی در پیاده روها، معبر ویژه معلولین جسمی و حرکتی نیز احداث شده است.
به گزارش بنانیوز به نقل از فارس، پریسایی تصریح کرد : در این طرح با استفاده از تایل های شیاری در طول مسیر، معابر جهت تردد معلولین جسمی و حرکتی مناسب سازی شده است.
وی گفت: یکی از راهکارهای اساسی برای کمک به تشخیص مسیر برای جانبازان و معلولین این است که در مورد ساختمان های جدید التاسیس، شهرداری ها نقشه های ساختمانی را با معیارهای استاندارد جهت مناسب سازی محیط برای سهولت تردد معلولین تطبیق دهند.
نظرات