بزرگترین پایانه مسافربری غرب کشور با حضور وزیر راه ‌و ‌شهرسازی افتتاح شد

بزرگترین پایانه مسافربری غرب کشور با حضور وزیر راه ‌و ‌شهرسازی افتتاح شد

http://www.bananews.ir/بزرگترین پایانه مسافربری غرب کشور توسط عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.

به گزارش بنانیوز(BanaNews.ir ترمینال مرکزی تبریز امروز توسط وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم افتتاح شد.

بر اساس این گزارش؛ پروژه ساختمان اصلی ترمینال تبریز در ناحیه جنوب غربی شهر تبریز به مساحت ٢٠ هزار و ٣٣٢ متر مربع در سه طبقه و با بهره گیری از پیشرفته‌ترین تکنولوژی روز دنیا و مطابق با استانداردهای جهانی و فوق مدرن ساخته شده است.

طبقه زیرزمین این پروژه مساحتی بالغ بر شش هزار و ۴٠٢ متر مربع دارد و شامل سرویس‌های بهداشتی، تاسیسات سالن استقرار دستگاه های هواساز و انبار است.

طبقه همکف نیز ۱۱هزار و ٢۶ متر مربع مساحت دارد و شامل سالن های پایه(کانونی،اصلی و انتظار) و همچنین ٣۴ غرفه برای دفاتر تعاونی های مسافربری است.

همچنین طبقه اول ساختمان اصلی ترمینال مرکزی تبریز در مساحتی بالغ بر دو هزار و ٧٢۴ متر مربع شامل فودکورت، مرکز کنترل فضاهای اداری،کافی نت و ... است.

اعتبار اختصاص یافته به این پروژه بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان بوده و بخش عمده این اعتبار در دو سال اخیر به پروژه تزریق شده است.

 

تسنیم

    نظرات