مرگ کارگر ساختمانی بر اثر رعایت نکردن نکات ایمنی
رعایت نکردن اصول ایمنی حین تعمیر یک باب منزل مسکونی، مرگ یک کارگر را در شهر کرمانشاه رقم زد.
به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir)، سرهنگ «علیرضا مرزبانی» فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از مرگ یک کارگر ساختمانی در یکی از محلات قدیمی شهر کرمانشاه بهعلت فرو ریختن سقف یک باب منزل مسکونی خبر داد.
وی افزود: در پی اعلام مرکز ۱۱۰ در خصوص فروریختن آوار بر روی دو کارگر در یکی از محلات قدیمی شهر کرمانشاه که بافت فرسوده دارند، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۴ برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه ادامه داد: یکی از کارگران توسط ماموارن سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه نجات یافت، اما نفر دوم به علت خفگی ناشی از گرفتار شدن در زیر آوار جان خود را از دست داد .
مرزبانی خاطر نشان کرد: با تایید مرگ فرد حادثه دیده توسط اکیپ فوریتهای پزشکی، جسد وی به پزشکی قانونی انتقال داده شد.
نظرات