درهای برج «ایفل» به روی گردشگران بسته شد

درهای برج «ایفل» به روی گردشگران بسته شد

http://www.bananews.ir/به دلیل اعتصاب کارکنان برج «ایفل»،‌ درهای جاذبه برتر گردشگری فرانسه به روی گردشگران بسته شد.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir)، اعتصاب ۳۰۰ کارمند برج ایفل، یکی از سه جاذبه برتر گردشگری فرانسه، درهای این جاذبه گردشگری را به روی گردشگران پایتخت فرانسه بست.

به گزارش رویترز، اعتصاب دو روزه کارکنان برج ایفل در اعتراض به شرایط بد کاری و میزان کم حقوق باعث شد که روز گذشته و امروز (چهارشنبه)‌ حدود ۵۰ هزار گردشگر از بازدید از این بنای ارزشمند تاریخی ۱۲۴ ساله که در حالت عادی به صورت شبانه‌روزی میزبان گردشگران است، محروم شوند.

در روزهای پایانی دسامبر ۲۰۱۰ نیز اعتصاب کارکنان برج ایفل برای دریافت حقوق، بیش از دو روز گردشگران را از بازدید از این بنای تاریخی محروم کرد.

برج ایفل در سال ‌۱۸۸۹ میلادی به عنوان هسته‌ مرکزی نمایشگاه بین‌المللی شهر پاریس ساخته شد. برج ایفل تا ‌۱۰ سال پس از ساخت بدون آسانسور بود تا اینکه در سال ‌۱۸۹۹ میلادی به آسانسور مجهز شد.

این برج در سال‌های بعدی به میله‌های حفاظتی با هدف جلوگیری از خودکشی بازدیدکنندگان مجهز شد؛ هرچند تا به حال نزدیک به ‌۵۰۰ نفر با پرتاب کردن خود از برج ایفل اقدام به خودکشی کرده‌اند.

اکنون برج ایفل به فناوری‌های مدرن مانند آسانسورهای هیدرولیکی و دستگاه‌های امنیتی مجهز به اشعه‌ ایکس مجهز شده است. این برج که تا سال ۱۹۲۹ میلادی مرتفع‌ترین ساختمان جهان بود، در حال حاضر در کنار موزه‌ «لوور» و کاخ «ورسای» یکی از سه جاذبه اصلی گردشگری فرانسه به شمار می‌رود و سالانه میزبان میلیون‌ها گردشگر است.

    نظرات