تبدیل زمین‌های خاکی تبریز به چمن مصنوعی

به گزارش شهریار ، میرمعصوم سهرابی در مراسم افتتاح استخر ستارخان اظهار کرد: با هزینه‌ای بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان و احتساب تملک و مجوزها به مبلغی نزدیک به ۱۳۰ میلیارد تومان، پروژه‌های ورزشی از جمله این استخر به بهره‌برداری رسیده‌اند.

وی افزود: با توسعه فضاهای ورزشی، امروز در تبریز زمین خاکی باقی نمانده و تمامی آن‌ها به چمن مصنوعی تبدیل شده‌اند؛ هر چمن مصنوعی نیز به مدرسه فوتبال تبدیل شده و تاکنون ۱۵۰ هزار نفر آموزش دیده‌اند.

سهرابی ادامه داد: سال گذشته شهرداری تبریز به‌عنوان برترین شهرداری کشور در حوزه مدیریت اوقات فراغت شناخته شد و برای دومین سال پیاپی نیز رتبه برتر ورزش همگانی را کسب کرده‌ایم.

وی به اجرای طرح‌های متنوع ورزشی اشاره کرد و گفت: طرح‌های تابستانی شهرداری تبریز برای دومین سال متوالی برگزار می‌شود و در سال نخست بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف ورزشی به‌صورت رایگان آموزش دیدند.

مدیرعامل باشگاه شهرداری همچنین از برگزاری رویداد فرهنگی-ورزشی «جام پرچم» خبر داد و افزود: این رویداد با هدف معرفی پرچم کشور به کودکان اجرا شد و ۱۲ هزار نفر در آن شرکت کردند؛ شرکت‌کنندگان مستعد نیز با دستور شهردار به تیم‌های مختلف استان معرفی شدند.

وی با اشاره به نقش شهرداری در توسعه ورزش گفت: شهرداری تبریز نخستین شهرداری کشور است که مسئولیت ورزش را به‌طور جدی برعهده گرفته و در کنار ماموریت‌های عمرانی و خدماتی، به زیرساخت‌هایی نظیر سالن‌های فوتسال، استخرها و... توجه ویژه‌ای داشته است.

سهرابی با بیان اینکه ۵۲ هفته ورزشی در طول سال برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در پی توسعه زیرساخت‌ها، مشارکت مردم در ورزش ۱۵ درصد نسبت به دوران کرونا افزایش یافته و سرانه ورزشی شهر تبریز از ۴۵ سانتی‌متر فعلی، به‌تدریج به استاندارد یک مترمربع نزدیک می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: جامعه امروزی با کم‌تحرکی و افزایش اوقات فراغت مواجه است و توجه به ورزش، از تاکیدات شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز بوده و هست.

گفتنی است پروژه استخر ورزشی ستارخان با ۱۲۰ میلیهرد تومان هزینه  در زمینی به مساحت ۳۲۰۰ مترمربع توسط شهرداری منطقه ۴ تبریز احداث و به بهره‌برداری رسید.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات