رونمایی از تصاویر شماتیک جداره‌سازی بازار تبریز

رونمایی از تصاویر شماتیک جداره‌سازی بازار تبریز

به گزارش شهریار ، حسین منیری فر در تشریح پروژه جداره سازی بلوار جمهوری اسلامی گفت: با توجه به وضعیت نامناسب نمای بیرونی بازار و بلوار جمهوری، عملیات جداره سازی بلوار جمهوری اسلامی توسط شهرداری منطقه ۸ و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان آغاز شده و به جدیت ادامه دارد.

وی در ادامه گفت: وضع کنونی جداره های بیرونی بازار و بلوار جمهوری اسلامی، در شان بافت تاریخی شهر نبوده و در راستای ساماندهی نمای بیرونی بازار، بعد از برگزاری جلسات متعدد و تصویب طرح، پروژه جداره سازی بلوار جمهوری را حدفاصل تقاطع دارایی تا میدان نماز آغاز و زیرنظر کارشناسان میراث فرهنگی، اجرائی می شود.

وی به جزعیات این پروژه اشاره کرده و گفت: پروژه جداره سازی بلوار جمهوری در دو ضلع شمالی و جنوبی به طول یک هزار و ۶۰۰ متر، حدفاصل دارایی تا میدان نماز در دست اجراست که در فاز نخست طرح، نازیبایی های بصری و سیم کشی های موجود در جداره ها پاکسازی می شود و در فاز بعدی عملیات مرمتی و نماکاری آجری جداره ها،  بصورت سنتی و همگون با بافت تاریخی تبریز، اجرائی خواهد شد.



لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات