دیدار شهردار تبریز با خانواده معظم شهید والامقام «بیرامی» و جانباز سرافراز «مجید جوادی‌کیا»

به گزارش شهریار ، یعقوب هوشیار به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین رسول برگی، یاسین بجانی و حکیمه غفوری از اعضای شورای اسلامی شهر در دیدارهای جداگانه‌ای با خانواده معظم شهید والامقام «محمدرضا قصابی بیرامی» و جانباز سرافراز «مجید جوادی‌کیا» دیدار و گفتگو کرد.

شهردار تبریز تاکید کرد: بر این باوریم که خانواده شهدا و جانبازان سرافراز هشت سال دفاع مقدس نور و چراغ هر محفلی هستند و باید تا می توانیم از برکات حضورشان بهره بگیریم و قدردانی خود را از فداکاری و صبوری این عزیزان اعلام کنیم.

هوشیار با اشاره به جایگاه والای خانواده شهدا و جانبازان سرافراز به مثابه یادگاران دفاع مقدس در جامعه گفت:مدیریت شهری تبریز خود را ملزم می داند همه ظرفیت های خود را در جهت معرفی شهدای والامقام و تکریم جایگاه جانبازان سرافراز به نسل جوانان و همچنین گرامیداشت خانواده معظم آنان به کار گیرد.

وی با بیان اینکه با افزایش مشارکت شهروندی شاهد اداره بهتر شهر خواهیم بود، ادامه داد: همنشینی و مشورت با خانواده معظم شهدا، جانبازان سرافراز و ایثارگران پای ثابت برنامه های مدیران شهرداری تبریز است.

یعقوب هوشیار از صبر و استقامت خانواده های معظم شهیدان به نیکی یاد کرده و خواهان دعای خیر پدر و مادران ارزشمند شهیدان والامقام در طی کردن مسیر خدمت بی منت به مردم قدرشناس را خواستار شد.

شهردار تبریز با بیان اینکه شهدای گرانقدر با ایثار و از خودگذشتگی خویش الگوی بی بدیل جامعه اسلامی هستند، تاکید کرد: بر این باوریم که خانواده شهدا نور و چراغ هر محفلی هستند و باید تا می توانیم از برکات حضورشان بهره بگیریم و قدردانی خود را از فداکاری و صبوری این عزیزان اعلام کنیم.

هوشیار افزود: علاوه بر اینکه بنده به همراه اعضای محترم شورای اسلامی شهر هر هفته در منزل خانواده معظم شهدا و جانبازان والامقام حضور می یابیم، سایر مدیران شهرداری نیز موظف‌اند به صورت مستمر و هفتگی در منازل خانواده های شهدا حضور یابند.

وی خاطرنشان کرد: یقین داریم به برکت خون پربرکت شهدا و مجاهدت‌های آنها در راه حفظ استقلال و کیان کشور و دین مقدس اسلام، مسیر رشد و توسعه جامعه هموار بوده و تنها با همان تفکر انقلابی و جهادی می‌توان قله‌های ترقی را یکی پس از دیگری پیمود.

در پایان، شهردار تبریز با اهدا لوح هایی از خانواده معظم شهید والامقام «محمدرضا قصابی بیرامی» و جانباز سرافراز «مجید جوادی‌کیا» جداگانه از  قدردانی کرد.

شهید والامقام محمدرضا قصابی بیرامی متولد هفتم فروردین سال ۱۳۴۷ در تبریز در تاریخ سیزدهم آبان سال ۱۳۶۲ در پنجوین عملیات والفجر ۴ بر اثر اصابت ترکش درجه رفیع شهادت نائل آمد و جانباز سرافراز ۵۰ درصد مجید جوادی‌کیا در هفتم اردیبهشت سال ۱۳۴۵ در تبریز دیده به جهان گشوده است ایشان در بیست و یکم دی ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع جانبازی نائل آمد.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات