به گزارش شهریار ، رضا جانفشان نوبری با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای هدایت آبهای سطحی عملیات حفاری جداول جوب به منظور شیب بندی مناسب و نوسازی، عملیات تخریب جداول شنبغازان روبروی مسجد جامع جهت حل مشکل آبگرفتگی در حال اجراست.
وی از اجرای عملیات ساماندهی معابر غرب و شمالغرب تبریز با هدف ارتقای حقوق شهروندی خبر داد و افزود: اجرای عملیات های زیرساخت های شهری به ویژه پروژه های عمرانی در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز قرار دارند.
شهردار منطقه ۶ تبریز همچنین ادامه داد: روند اجرایی ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر با اجرای اقدامات جدول گذاری و با هدف ساماندهی معابر و هدایت آبهای روان، زیباسازی فضاهای شهری و مناسب سازی پیاده روها و جداول حاشیه خیابان های سطح منطقه همسو با نیاز شهروندان در سطح حوزه ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه این پروژه با اعتباری افزون بر ۱۴ میلیارد ریال درحال اجراست، ادامه داد: این پروژه به متراژ ۱۰۰ متر طولی به صورت دوبل در حال اجراست که امیدواریم با تسریع این عملیات روند اجرایی آن بزودی اتمام یابد.
نظرات