سخنگوي صنعت برق اعلام كرد: پرداخت 1450 ميليارد تومان ...

به گزارش پايگاه خبري توانير مصطفي رجبي مشهدي با بيان اين خبر، افزود: تا اين لحظه از 44 ميليون و 700 هزار قبض صادر شده، 14 ميليون و 700 هزار مشترك مشمول پاداش طرح مديريت مصرف برق شده اند.
وي در ادامه گفت: ديروز اوج مصرف برق به عدد 68 هزار و 300 مگاوات رسيد كه نسبت به روز مشابه پارسال 7 هزار مگاوات بيشتر است يعني حدود 11 درصد رشد مصرف را در شهريور تجربه مي كنيم.
سخنگوي صنعت برق اظهار داشت: امروز هم پيش بيني ها اين است كه اوج مصرف برق به عدد 67 هزار مگاوات برسد و اميدوارم با تداوم همكاري مشتركان بتوانيم برق پايدار را براي همه مشتركان فراهم كنيم.
رجبي مشهدي در پايان يادآور شد: با توجه به اينكه در برخي مناطق هوا خنك تر شده است، مردم مي توانند به سادگي با خاموش كردن كولر يا كاهش زمان استفاده از آن، از پاداش صرفه جويي بهره مند شوند.

لینک اصل خبر در سایت شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    منبع خبر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر

    شرکت سهامی مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران - توانیر یک شرکت در شهر تهران می باشد

      نظرات