به گزارش شهریار
، همزمان با بارش برف این نعمت الهی منطقه ۲ با بسیج تمامی کارگران شهرداری های نواحی سه گانه و نیروهای خدمات شهری، با استفاده از دستگاه های محلول پاش و برف روب اقدام به رفع موانع عبوری شهروندان کرده و مسیرهای اصلی و فرعی حوزه این شهرداری برای سهولت تردد شهروندان بازگشائی شده است.
در همین راستا، کارگران سختکوش منطقه ۲ برای سهولت عبوری وسایل نقلیه شهری و تردد بدون حادثه شهروندان از معابر منطقه همچون دروازه تهران و بلوار ۲۹ بهمن، جاده باسمنج و ائل گلی، آزادی وکمربندی میانی و ... اقدام سریع و فوری برای برف روبی را بعمل آورده و اکثر خیابان های فرعی تحت پوشش این شهرداری و ابتدای ورودی تمامی روگذر و زیرگذرهای سطح حوزه هم محلول پاشی، برف روبی و پاکسازی شده است.
عملیات برف روبی مقابل ورودی های مدارس، مراکز درمانی و پیاده روهای معابر به منظور تردد آسان شهروندان هم به انجام رسیده و این عملیات همچنان در سایر معابر شهری ادامه دارد.
نظرات