نحوه ساخت باربیکیوی آجری

نحوه ساخت باربیکیوی آجری

اگر باربیکیوها را از نظر تامین گرما و نوع سوخت دسته بندی کنیم، آنها به دو نوع باربیکیو ذغالی و گازی تقسیم می‌شوند. باربیکیو وسیله‌ای برای کباب کردن انواع مواد غذایی بر روی میله‌های داغ شده در فضای باز مانند باغ، ویلا، بالکن، فضای باز رستوران و… است. باربیکیو در واقع اسم وسیله نیست و نوعی کباب کردن است که بر روی توری گوشت یا هر ماده دیگری را طبخ می‌کنیم اما در ایران از باربیکیو با عنوان یک وسیله برای پخت و پز نام برده می‌شود. و ذغالی شاید کاربرد یکسانی داشته باشند و هر دو برای طبخ غذا و پختن کباب استفاده شوند اما تفاوت هایی به لحاظ ساختار و کارکرد در بین آنها وجود دارد همچنین در قیمت این محصولات نیز تفاوت هایی وجود دارد. سبک‌تر هستند، در کباب پزهای ذغالی از قطعات کمتری استفاده می‌شود به همین دلیل وزن این محصولات پایین‌تر از باربیکیو‌های گازی است. ...

متن کامل خبر در سایت پایگاه خبری اخبار ساختمان

    منبع خبر

    پایگاه خبری اخبار ساختمان

    پایگاه خبری اخبار ساختمان

    پایگاه خبری اخبار ساختمان

      نظرات