کشف یک مرکز رمز ارز غیرمجاز با مصرف برق معادل 700 خانوار در بویراحمد

کشف یک مرکز رمز ارز غیرمجاز با مصرف برق معادل 700 خانوار در بویراحمد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "جمال معتمدی زاده" در حاشیه شناسایی و ضبط ماینرهای این مرکز رمز ارز در یاسوج گفت: 116 دستگاه ماینر در یک مرکز رمز ارز در حاشیه یکی از روستاهای شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد با همکاری پرسنل شرکت توزیع نیروی برق بویراحمد، نیروی انتظامی، پلیس اقتصادی، اداره اطلاعات و دادگستری استان شناسایی و ضبط شده است.
وی میزان مصرف برق این مرکز در سه ماه گذشته را 540 مگاوات ساعت عنوان و خاطرنشان کرد: برق مصرفی محاسبه این مرکز در هر شبانه روز معادل برق مصرفی 700 واحد مسکونی در شهرستان بویراحمد بوده است.
معتمدی زاده، توان مصرفی هر دستگاه شناسایی شده را 2 و 15 دهم کیلووات عنوان و یادآور شد: میزان خسارت به شبکه‌های توزیع نیروی برق در سه ماه گذشته حدود سه میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: استفاده غیرقانونی از برق برای رمزارز‌های غیرمجاز باعث ایجاد نوسان در شبکه برق شده و علاوه بر آسیب به لوازم برقی سایر مشترکان، از دلایل قطعی برق است.
وی  گفت: با توجه به کاهش نسبی دمای هوا در هفته‌های پیش‌رو و کاهش ظرفیت تولید نیروگاه برق‌آبی به دلیل کاهش نزولات آسمانی، از همه مشترکان برق در این استان درخواست می‌شود با رعایت الگو‌های مدیریت مصرف و کاهش مصرف خود به‌خصوص در ساعت‌های پیک بار، هرگونه مورد مشکوک به استفاده از دستگاه ماینر غیرمجاز را به شماره 121، 113 و 114 اطلاع و تا سقف 20 میلیون تومان از پاداش نقدی بهره‌مند شوند.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات