اصلاح آیین نامه تاسیس شرکت های کارگزاری دریایی، بندری، جاده ای و هوایی

اصلاح آیین نامه تاسیس شرکت های کارگزاری دریایی، بندری، جاده ای و هوایی

http://www.bananews.ir/دبیر هیات نظارت بر مقررات زدایی و تسهیل شرایط صدور مجوزها و پروانه فعالیت های اقتصادی، از بررسی اصلاح آیین نامه تاسیس شرکت های کارگزار دریایی، جاده ای و هوایی در سی امین جلسه هیات نظارت بر مقررات زدایی خبر داد.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، 'بهروز علیشری' گفت: سی­امین جلسه هیات نظارت بر مقررات زدایی و تسهیل شرایط صدور مجوزها و پروانه فعالیت های اقتصادی با حضور اکثریت اعضاء و نماینده تام الاختیار وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد.

وی اظهار داشت: در این جلسه درخواست اصلاح آیین نامه تاسیس شرکت های کارگزاری دریایی، بندری، جاده ای و هوایی با توجه به گزارش کارشناسی ارائه شده از سوی دبیرخانه هیات، مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: محدودیت های مدیریتی در شرکت های ایرانی فعال در زمینه حمل و نقل و همچنین محدودیت در درصد مشارکت سرمایه­گذاران خارجی در تاسیس این گونه شرکت ها که بر اساس مصوبات و دستورالعمل های مربوطه ایجاد شده است، مورد اعتراض سرمایه­گذاران و متقاضیان سرمایه­گذاری در زمینه حمل و نقل شده است.

به گفته علیشری، با توجه به دستورالعمل­ها و آیین ­نامه ­های مربوطه، از یک سو اجازه تاسیس شرکت های ایرانی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی به عنوان سهامدار اکثریت و به ­منظور ارائه خدمات بندری - دریایی، حمل و نقل جاده­ای و بین المللی داده نمی­شود و از سوی دیگر، شرکت هایی که در کشور به منظور ارائه خدمات موصوف تشکیل شده­اند، اجازه انتخاب مدیر عامل خـارجی را نیز ندارند که این محدودیت موجب ایـجاد برخی مشکلات پیش روی سرمایه ­گذاران خارجی و شرکت های ایرانی مربوطه شده است.

دبیر هیات نظارت بر مقررات زدایی تصریح کرد: در جلسه مذکور پس از ارائه گزارش دبیـرخانه هیـات و طرح نقـطه نظـرات و پـاسخ نماینـدگان تام الاختیار وزارت راه و شهرسازی، اعضاء هیات نظرات خود را ارائه کرده و با تایید وارد بودن اشکالات مطروحه، مصوبه ای در خصوص ضرورت اصلاح آیین­نامه با رای مثبت تمامی اعضای حاضر به تصویب هیات نظارت بر مقررات زدایی رسید.

وی اظهار داشت: به استناد ماده (۷) قانون اجرای سیاست های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی و مقررات آیین ­نامه اجرایی آن، مصوبه مذکور جهت انجام اصلاحات مورد نظر به وزیر راه و شهرسازی ابلاغ و مقرر شد وزارت راه و شهرسازی ظرف مدت ۳۰ روز اقدامات لازم را جهت اجرایی شدن مصوبه فوق انجام و نتیجه را به هیات نظارت گزارش کند.

این مقام مسول در پایان اظهار امیدواری کرد با اصلاح آیین نامه مذکور امکان سرمایه گذاری خارجی در زمینه حمل و نقل در کشور تسهیل گردد.

 

 

    نظرات