کاهش بیش از 20 درصدی تلفات برق در شهرستان "کوار" فارس

کاهش بیش از 20 درصدی تلفات برق در شهرستان "کوار" فارس

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، "سید فرهادتقوی‌زاده" با اعلام این خبر گفت: در شش ماهه اول سال 98 تلفات بیش از 35 درصد اعلام شده و عدد بسیار بالایی در سطح شرکت توزیع برق شیراز بود.
وی با اشاره به ترسیم اهدافی برای کاهش تلفات و ارتقای کمی و کیفی تامین انرژی برق در سطح این شهرستان، گفت: اقدامات اجرایی شده شامل جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز، شناسایی و تعویض کنتورهای خراب، نصب و راه اندازی کنتورهای فهام در بخش کشاورزی و غیره منجر به کاهش قابل قبول تلفات انرژی برق در شهرستان کوار شده است.
تقوی زاده گفت: یکی از اقدامات اجرایی که با تامین اعتبارات و پیگیری حوزه ستادی صورت گرفته، تشکیل پنج گروه برای شناسایی و اصلاح کنتورهای خراب و معیوب بود که منجر به تعویض حدود سه هزار دستگاه کنتور شد.
وی با یادآوری اینکه کنتورهای خراب منجر به اشتباه در قرائت انرژی مصرفی برق یا قرائت نشدن حجم دقیق مصرف شده بود، گفت: طی سال‌های 98 و 99 در سطح شهرستان کوار حدود 700دستگاه کنتور فهام برای مشترکان بخش کشاورزی تعویض و نصب شده که علاوه بر ثبت دقیق انرژی مصرفی منجر به کاهش 20 مگاوات ساعت پیک سایی در اوج بار شد.
به‌گفته مدیر برق شهرستان کوار، براساس اهداف تعیین شده از سوی شرکت توزیع نیروی برق شیراز، باید تا پایان سال قبل 12 درصد کاهش تلفات انرژی برق در شهرستان کوار محقق می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در 11 ماه منتهی به ابتدای اسفند سال 99 شاهد تحقق هدف پیش بینی شده 11.9 تلفات انرژی برق در شهرستان کوار بودیم.
تقوی‌زاده با اشاره به تعداد بالای کنتورهای خراب و اصلاحات مورد نیاز در بخش لوازم اندازه‌گیری این مدیریت اضافه کرد: در شهریور‌ماه سال 98 درصد قرائت کنتور در شهرستان کوار 78.19 درصد بود که در پایان بهمن ماه سال 99 این عدد به 99.41 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه به استناد آمار و ارزیابی‌های انجام شده درحوزه‌های کاهش تلفات انرژی برق، درصد قرائت کنتور، پیک‌سایی صورت گرفته و کنترل لوازم اندازه‌گیری پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای صورت گرفته ، این مهم نکته مثبت در عملکرد دانست.
لینک اصل خبر در سایت وزارت نیرو

    منبع خبر

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

    وزارت نیرو

      نظرات