جمعه 29. ارديبهشت 1391

آخرین به روز رسانی: 10:47:07

شما اینجا هستید: اقتصاد مسکن مصالح ساختمانی ابطال 25 پروانه واحد توليدي مصالح ساختماني در ايلام

ابطال 25 پروانه واحد توليدي مصالح ساختماني در ايلام

میانگین امتیار کاربران: / 0
ضعیفعالی 

http://www.bananews.ir/معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ايلام گفت: 25 پروانه واحد توليدي مصالح ساختماني به دليل عدم موفقيت در اخذ پروانه استاندارد باطل شده‌اند.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) شريفي در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام اين خبر اظهار کرد: در راستاي مصوبه هيات وزيران در زمينه کنترل کيفيت مصالح ساختماني هر واحد توليدي در صورت عدم موفقيت در دريافت پروانه استاندارد با آنها برخود قانوني خواهد شد که موجب ابطال پروانه بهره‌برداري آنها مي‌شود.

وي در ادامه افزود: واحدهاي متقاضي دريافت پروانه بهره‌برداري نيز پيش از دريافت اين پروانه و در مراحل ساخت و راه اندازي واحدهاي توليدي مصالح ساختماني به منظور تامين زير ساختهاي اوليه مثل آزمايشگاهها و شرايط محيطي آن به اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي معرفي مي‌شوند تا مجوز استاندارد دريافت کنند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بيان اينکه جوايز صادراتي در گرو صادرات کالاي استاندارد است، تصريح کرد: صدور کالاي با کيفيت و استاندارد نقش بسزايي در حفظ و توسعه بازارهاي صادراتي دارد، لذا جايزه صادراتي به کالاهاي تعلق مي‌گيرد که از استاندارد کامل برخوردار باشند.

شريفي خاطرنشان کرد: پرداخت جوايز صادراتي منوط به صدور کالاهاي داراي پروانه کاربرد علامت استاندارد از اداره کل استاندارد و تحقيقات صنعتي استان است.